wie zijn wij diensten over VvE contact

VvE Beheer Nijmegen is voortgekomen uit Safe Investments Real Estate Nijmegen.

Na jarenlange ervaring op gebied van beheer van Verenigingen van Eigenaren onder deze naam, is in 2016 door overlijden van een van de bestuurders gekozen voor een nieuwe frisse aanpak.

Ger Wouters, oprichter en bestuurder van Safe Investments Real Estate Nijmegen, brengt zijn brede kennis en ervaring in. Samen met Hendrie Arnts, jarenlang actief in de facilitaire wereld, eigenaar en beheerder van eigen vastgoed heeft hij de krachten gebundeld en is VvE Beheer Nijmegen ontstaan.

Zelfstandig beheer van Verenigingen van Eigenaars in het werkgebied Groot-Nijmegen. Dienstverlening op maat, betrokken, zorgvuldig en betrouwbaar, dat kenmerkt VVE Beheer Nijmegen.

Uw vastgoed is onze zorg.

Of het nu gaat om technisch, financieel of bestuurlijk beheer. Wij ondersteunen u of nemen over. Het opstellen van notulen, adviseren bij bouwkundige vraagstukken, optreden als mediator bij conflicten, alles is mogelijk.

Elke afzonderlijke VvE, klein of groot, beheren wij met zorg. Transparant naar de eigenaren door te werken met een softwarepakket van Twinq waarop ingelogd kan worden en u elke dag opnieuw de stand van zaken van uw vereniging kunt volgen.

Dat alles voor een redelijke prijs. Wij werken onafhankelijk en hebben geen provisieafspraken met leveranciers.

Interesse in een kennismaking? Bel ons!

Hendrie Arnts

VvE Beheer Nijmegen
6500 AK Nijmegen
t. 024 - 378 68 46
e. info@vvebeheernijmegen.nl
Algemene voorwaarden
Volg ons:

Offerteaanvraag

Heeft u interesse in de dienstverlening van VvE Beheer Nijmegen, dan gaan we graag met u in overleg om een gepaste aanbieding te realiseren.

Direct contact

Wilt u direct contact, maak dan een vrijblivende afspraak.